Cockringen

Cockringen
Weergegeven:
Sorteren op:

Cockring met Stimulerende Kogels

Cockring met Stimulerende KogelsDeze transparante cockring heeft 4 geïntegreerde kogels die extra st..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Cockring Thruster - Zwart

Cockring Thruster - ZwartDe Thruster is een geperfectioneerde cockring uit de classic Powerballs ser..

€ 12,95 Excl. BTW: € 12,95

Oxballs Cockring 3-pack

Oxballs Cockring 3-packRINGER is een dikke gelei-ring die je penis opdroogt en je edele delen omhoog..

€ 7,95 Excl. BTW: € 7,95

Vibrerende Cockring - Bliss Mate

Vibrerende Cockring - Bliss MateDeze heerlijk rekbare cockring genaamd Bliss Mate is geschikt voor z..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

Seksspeeltjes zoals cockringen online bestellen

Een cockring is een seksspeeltje dat verkrijgbaar is in verschillende materialen en deze sex toy wordt om de penis geschoven. Hierdoor zal de bloedtoevoer naar de penis niet afnemen, maar het zorgt er wel voor dat het bloed minder snel terug kan stromen. Het effect datje hiermee bereikt is een hardere en langere erectie waardoor je langer kunt genieten van de seks met een stevige erectie. Het gebruik van seksspeeltjes kan ook zorgen voor een betere ervaring en het maakt je seksleven wat spannender.Kies er dus voor om gebruik te maken van cockringen om de seks met je bedpartner wat opwindender te maken. De beste cockringen bestel je online in de webshop van Poppers-Onlinebestellen.nl.

Voordelig een cockring kopen

Ben je op zoek naar een webshop waar je cockringen online kunt bestellen voor een voordelige prijs? Wij van Poppers-Onlinebestellen.nl hebben een uitgebreide collectie met seksspeeltjes zoals cockringen verkrijgbaar. Deze sex toys zijn te koop in diverse uitvoeringen. We hebben bijvoorbeeld cockringen met stimulerende kogels en cockrings die kunnen vibreren. Deze producten zijn ideaal geschikt om in te zetten tijdens de seks zodat je erectie langer aanhoudt. Wil je niet teveel betalen voor sex toys,kies er dan voor om al deze items online te bestellen in onze webshop!

Cockring in combinatie met poppers

Naast de ruime collectie cockringen hebben we ook een uitgebreid aanbod met poppers verkrijgbaar. Het mooie is dat je deze producten tegelijkertijd kunt gebruiken om de seksuele ervaring nog fijner te maken. Neem de poppers in en plaats de cockring op de penis en je kunt genieten van een unieke ervaring! De poppers zorgen ervoor dat je kortstondig een eurorisch gevoel ervaart en in combinatie met het hebben van seks met een cockring zal je de seks nog intenser beleven!